Professionel tagrenovering

Trænger dit tag til en kærlig hånd?

Er du bekymret for dit tags stand? Hos LK-Service & Consultant APS forstår vi dine bekymringer og er her for at hjælpe dig med at få sikret dit tag de næste mange år. Vores erfaring og dedikation sikrer dig, at vi leverer den et flot og holdbart resultat med din tagrenovering.

Vi garanterer effektivitet, pålidelighed og frem for alt, kvalitetsarbejde, der vil stå tidens prøve. Vi er stolte af vores engagement i kundetilfredshed og vores evne til at levere kvalitetsbevidst håndværk hver gang. Vi laver tagrenoveringer i blandt andet Hillerød, Birkerød, Allerød og Hørsholm – og vi hjælper derfor også gerne dig.

Hvorfor vælge os til din tagrenovering?

Vi kan tilbyde forskellige former for tagrenovering, der er tilpasset dine unikke behov og forventninger. Vi kan håndtere alle aspekter af tagrenovering, hvilket sikrer, at dit projekt er i de mest pålidelige hænder. Vi er også stolte medlemmer af Byg Garanti, hvilket yderligere understreger vores forpligtelse til kvalitet og din tilfredshed.

Vi forstår, at alle projekter inden for tagarbejde er forskellige, og vi er her for at imødekomme dine specifikke krav og bekymringer. Vores fokus på kundetilfredshed og kvalitetsbevidst håndværk sikrer, at du kan have fuld tillid til vores arbejde og det endelige resultat. Med os er din tagrenovering i sikre hænder, og du kan altid forvente ekspertise, dedikation og pålidelig service.

Kontakt os og kom godt i gang med projektet

Er du klar til at påbegynde din tagrenovering? Så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på tagrenovering og lad os gøre dit tag nyt igen. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og levere den service og kvalitet, dit tag har brug for. Dit projekt er vores prioritet, og vi er her for at sikre, at det bliver gennemført med den højeste standard af professionalisme og ekspertise.

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.