​Rullegræs til haver og andre grønne områder

Skal vi komme ud og hjælpe dig?

Skal du bruge hjælp til haven eller et andet grønt areal, og har du i den forbindelse måske overvejet at få lagt rullegræs? Hos LK-Service & Consultant ApS vedligeholder, renoverer og anlægger vi haver og andre grønne områder, og herunder udfører vi opgaver med lægning af rullegræs.

Vi holder til i Meløse, men vi står altid klar til at hjælpe i både Hillerød, Birkerød, Allerød, Hørsholm og andre omkringliggende byer.​

En hurtig vej til en flot og jævn plæne

Det er blevet populært at få lagt rullegræs. Det er ikke så dyrt, som mange tror, og så er det en hurtig og effektiv løsning der har mange fordele. Når du får lagt rullegræs, får du en græsplæne, som er både flot og jævn. Samtidig er den ukrudtsfri.

Efter græsset er blevet lagt, må du betræde det med det samme. Dog er det bedst, hvis græsset får lov til at ligge i fred i et par uger.​

Hvad koster rullegræs?

Vores priser for at anlægge græsplæner med rullegræs afhænger af flere forskellige ting. Det afhænger blandt andet af græsplænens areal, samt hvor meget vi skal bearbejde underlaget. Det gamle græs og overfladen skal måske fjernes, og der skal være et underlag af muldjord. Underlaget skal helst gennemarbejdes, tromles og jævnes. Dog garanterer vi altid gode priser.

Kontakt os og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om anlægning af have og rullegræs. Vi står altid klar med rådgivning, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Du kan ringe til os på telefon 29 91 77 74 for at aftale nærmere eller du kan skrive til os på e-mail lk@krejlgaard.net, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Etablering af rullegræs​

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.