Anlægning af have med tilpassede løsninger

Få skabt din drømmehave med vores hjælp

Står du med en have, som er groet helt til, eller som du bare ikke nyder at være i længere? Så kan vi hjælpe dig! Hos LK-Service & Consultant ApS kan vi nemlig stå for anlægning af have, og vi tager kyndigt hånd om både store og små opgaver. Vi kan derfor også hjælpe dig, der står med en gammel og uinspirerende have, som skal tilpasses dine ønsker til drømmehaven.

Vi kører ud til både private husejere og erhvervskunder, der har brug for hjælp til anlægning af have i eller omkring Hillerød, Hørsholm, Allerød og Birkerød. Står du et sted heromkring og skal bruge en anlægsgartner til at forny dit udeareal, kommer vi gerne ud og hjælper dig.

Anlægning af have med et væld af muligheder

Vælger du at overlade opgaven med anlægning af have til os, får du et væld af muligheder for at få skabt din drømmehave. Vi kan hjælpe med at etablere rullegræs, opsætte støtteure, plante bede, træer, lægge gangstier og terrasser, bygge plantekasser og meget, meget mere. Og vi sørger naturligvis for at bearbejde den underlæggende jord, så alle løsninger er solide, sikre og kan holde de næste mange år.

Med en omfattende erfaring fra branchen kan du trygt overlade din have til os og forvente et smukt og holdbart resultat. Vi ønsker samtidig, at drømmehaven skal være tilgængelige for alle husejere, og vi tilbyder derfor konkurrencedygtige priser – uden det går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os og få et tilbud på opgaven

Har du brug for rådgivning om dine muligheder for at få lagt haven om derhjemme? Eller vil du have en pris på netop din opgave med anlægning af have? Uanset hvad vi kan hjælpe med, så er du velkommen til at kontakte os og fortælle os mere om det. Når vi kender til dine ønsker og behov, giver vi dig gerne et tilbud på din opgave.

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.