Beskæring af træer, klipning af hække samt planting af nye hække

Hos LK-Service & Consultant ApS kan vi hjælpe dig med beskæring af træer og andre beskæringsopgaver i Meløse, Hundested, Hillerød, Birkerød, Allerød, Hørsholm og omegn.

Det er desværre ikke en selvfølge, at havens planter og træer udvikler sig på en tilfredsstillende måde. Med en omhyggelig beskæring sikres det, at træer og buske får sunde vækstbetingelser og derved former sig på smukkeste vis i mange år frem.

Vi kan hjælpe dig med både store og små opgaver og vi lytter altid til dine behov og ønsker. Vores sikkerhedsudstyr er i orden, og vi udfører arbejdet, så det ikke skader andre træer eller buske.

Ny hæk

​For mange hus- og haveejere kan ventetiden føles uendelig, når man bare gerne vil have en tæt, høj hæk i en fart, det tag tid for en hæk at vokse sig stor og flot. Men du kan springe ventetiden over med en Færdig hæk.

Ring og fortæl om jeres ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer

​Skal vi hjælpe med en opgave eller har du spørgsmål til beskæring af træer m.m., så er du meget velkommen til at kontakte os.​

Du kan ringe til vores telefon 29 91 77 74 eller du kan skrive til vores e-mail lk@krejlgaard.net, tilbage hurtigst muligt.

Beskæring og plantning af ny hæk

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.