Få den bedste opsætning af gipsvæg

Vi tager hånd om hele projektet

Skal du have hjælpe til at sætte en gipsvæg op derhjemme? Hos LK-Service & Consultant ApS er vi her for at hjælpe dig. Med vores ekspertise inden for opsætning af gipsvæg, sikrer vi dig en problemfri og effektiv løsning, der holder i mange år. Vi tager hånd om dit projekt fra start til slut, og sørger for at alle detaljer er på plads, så du kan føle dig tryg og tilfreds med resultatet.

Vi holder til i Meløse i Nordsjælland, hvorfra vi kører ud til kunder, der ønsker hjælp til opsætning af gipsvæg i blandt andet Hillerød, Birkerød, Allerød, Hørsholm og andre omkringliggende byer.

Professionel opsætning af gipsvæg til alle behov

Vi er erfarne tømrere, der er dedikerede til at levere kvalitetsbevidst håndværk, som opfylder alle dine ønsker. Vi er stolte medlemmer af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for et veludført projekt. Fordelen ved opsætning af gipsvæg er, at de er nemme at montere og velegnede til at rive ned igen. De er derfor den perfekte løsning, hvis du ønsker en midlertidig opdeling af boligen.

​Vi har et skarpt fokus på kundetilfredshed og sørger for at imødekomme dine specifikke behov og ønsker. Vores omfattende erfaring inden for tømrerbranchen gør os til det oplagte valg til dit projekt, uanset om du er privatperson eller virksomhed. Vi ved, at tillid og kommunikation er nøglen til et succesfuldt samarbejde, og vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at projektet forløber gnidningsfrit. Vi tager os tid til at forstå dine bekymringer og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine behov.

Tag det næste skridt mod dit drømmeprojekt

Skal vi hjælpe dig med at skabe din drømmebolig? Så skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på opsætning af gipsvæg. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme og sikre, at dit projekt bliver en succes fra start til slut.

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.