Fliseterrasse med plads til det hele

Overvejer du at få lavet en ny terrasse?

Drømmer du om en smuk og holdbar fliseterrasse? Hos LK-Service & Consultant ApS forstår vi vigtigheden af kvalitet og præcision i hvert projekt. Vi sikrer, at din fliseterrasse bliver præcis, som du ønsker. Vi garanterer en hurtig og pålidelig service, så du kan nyde din nye terrasse. Vi er her for at gøre din drøm til virkelighed.

​Vi kører gerne ud til et uforpligtende møde i blandt andet Hillerød, Birkerød, Allerød og Hørsholm, så du kan fortælle os om dit projekt, og så vi kan komme godt i gang med at lave din nye terrasse.

Hvorfor vælge os til opgaven?

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for fliseterrasser til både private og erhverv, og vi er stolte af vores kvalitetsbevidste håndværk. Derudover er vi medlem af Byg Garanti og lægger stor vægt på kundetilfredshed.

Vi er dedikerede til at adressere dine bekymringer og levere resultater, der overgår dine forventninger. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og vi tilpasser vores tilgang for at opfylde dine specifikke behov. Vores erfaring og ekspertise inden for branchen gør os til det ideelle valg for dit næste projekt. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere din vision og sikre, at din nye fliseterrasse bliver en succes.

Hvad koster en ny terrasse?

Vores priser på lægning af en helt ny terrasse afhænger bl.a. af, hvor stor en terrasse du drømmer om, hvilke fliser vi skal bruge til opgaven, og om du har en eksisterende terrasse, som vi skal pille op, inden vi kan lægge en ny terrasse. Derudover afhænger prisen også af, om vi skal lægge fliserne i et særligt mønster, og om vi skal stå for at indkøbe fliserne for dig, eller om du allerede selv har købt dem.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på en fliseterrasse

Er du klar til at tage det næste skridt? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en ny terrasse. Vi er klar til at assistere dig gennem hvert trin af processen, og sikre at din oplevelse er så behagelig som mulig. Lad os gøre din drøm til virkelighed sammen.

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.