Få lagt en ny indkørsel med smukt flisearbejde

Lægning af indkørsel udføres med ekspertise

Trænger indkørslen i dit hjem til at blive genopfrisket med en ny flisebelægning? Så er du kommet til det rette sted. Hos LK-Service & Consultant ApS kan vi nemlig hjælpe dig med at lave en smuk ny indkørsel, der passer præcist til dine ønsker og behov. Vi er nemlig din erfarne brolægger til flisearbejde, og vi hjælper dig derfor gerne med at forny din boligs førstehåndsindtryk.

Vil du have lagt en ny indkørsel i Birkerød, Allerød, Hillerød, Hørsholm eller et andet sted her i området? Så kommer vi gerne ud og varetager opgaven for dig. Som medlem af Byg Garanti er alle vores kunder garanteret et resultat af højeste kvalitet. Det gælder selvfølgelig også dig, når du hyrer os til at lægge din nye indkørsel.

Få lavet en indkørsel ud fra dine behov

Uanset om der skal være plads til én eller flere biler, om der skal gå en sti fra indkørslen om i haven, eller om du har nogle helt særlige ønsker til materialer og udtryk, så kan vi tilpasse en ny indkørsel ud fra netop dine behov.

Vi sørger derfor for at have en grundig og åben dialog på forhånd, så vi ved præcist, hvad du vil have. Derudover får vi forventningsafstemt i forhold til pris og tidsramme, så du ved allerede fra starten, hvor meget det kommer til at koste, og hvornår vi er færdige med arbejdet.

Hvad koster en ny indkørsel?

Vores priser på en ny indkørsel afhænger af flere forskellige faktorer, herunder hvor mange kvadratmeter du skal have belagt med fliser, og hvilken typer fliser du vælger. Derudover afhænger prisen også af, om fliserne skal lægges i et særligt mønster, eller om der er andre særlige forhold, der gør sig gældende på din grund. Endelig er der væsentlig prisforskel på, om du selv har indkøbt alle materialerne og blot har brug for hjælp til selve belægningen, eller om vi også skal sørge for at indkøbe materialerne.

Du kan derfor altid kontakte os, hvis du vil have en pris på netop den nye indkørsel, du ønsker at få lavet. Så skræddersyer vi et tilbud til dig.

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.