​Om LK Service & Consultant

​LK SERVICE & CONSULTANT ApS startede som en enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2012. Efter kort tid 2014 blev vi omdannet til et ApS, og i dag betjener vores ansatte kunder fra hele Nordsjælland.


Vi løser tømreropgaver såsom renovering, tilbygninger, terrasser m.m.
Anlægsopgaver såsom flisebelægninger, indkørsler m.m.
Renovering og anlæg af haver med rullegræs eller ny hæk m.m.

Hvad enten du skal bygge om, bygge til eller reparere gammelt og nedslidt, så hjælper vi dig til et godt og solidt resultat. Vi kan hjælpe dig med din næste opgave, så kontakt os endelig i dag.

Vi står altid klar med råd og vejledning, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig på telefon 29 91 77 74 eller e-mail lk@krejlgaard.net.​

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.