Renovering og ombygning af hus eller sommerhus

Vi hjælper med at opfylde dine boligdrømme

Drømmer du om at få dit hus eller sommerhus sat i stand og moderniseret? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos byggefirmaet LK-Service & Consultant ApS har vi mange års erfaring inden for bl.a. ombygning af hus og renovering af hus, og vi kører gerne ud til kunder i Hillerød, Birkerød, Allerød, Hørsholm og andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi dig og hjælpe dig med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse?

Vi tager hånd om store og små opgaver med samme ekspertise

Der er meget stor forskel på, hvor omfattende både en renovering og en ombygning af hus kan være. Det kan enten være en mindre opgave, hvor vi skal opsætte en skillevæg for at skabe et ekstra værelse, eller det kan være en mere omfattende opgave, der kræver en komplet totalrenovering af hus.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med din husrenovering eller ombygning af huset. Med vores omfattende brancheerfaring udfører vi alle opgaver – store som små – med stor ekspertise. Du kan derfor trygt overlade dit byggeprojekt i vores hænder og forvente et resultat, der lever op til alle dine forhåbninger.

Hvad koster renovering af hus?

Fordi en renovering af hus både kan være en meget simpel og en meget omfattende opgave, så er det ikke til at give en konkret pris uden at kende til den konkrete opgave. Vores priser afhænger hovedsageligt af, hvor omfattende en opgave vi skal udføre, og om du har nogle særlige ønsker i forhold til valg af materialer.

Kontakt os for et tilbud på renovering eller ombygning af hus

Har du en konkret opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop den ombygning eller renovering af hus, som du kunne tænke dig. Du skal bare ringe til vores byggefirma på telefon 29 91 77 74 eller skrive til vores e-mail lk@krejlgaard.net.

​Tømreropgaver 2023

Tilbygning i Sønderborg​

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.