​Renovering og ombygning af hus eller sommerhus

Drømmer du om at få dit hus eller sommerhus sat i stand og moderniseret, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos byggefirmaet LK-Service & Consultant ApS har vi mange års erfaring inden for bl.a. ombygning af hus og renovering af hus, og vi kører gerne ud til kunder i Hillerød, Birkerød, Allerød, Hørsholm og andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi dig og hjælpe dig med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse?

Ingen opgaver er for små

Der er meget stor forskel på, hvor omfattende både en renovering og en ombygning af hus kan være. Det kan enten være en mindre opgave, hvor vi skal opsætte en skillevæg for at skabe et ekstra værelse, eller det kan være en mere omfattende opgave, der kræver en komplet totalrenovering af hus.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med din husrenovering eller ombygning af huset.

Vi kan bl.a. tilbyde følgende i forbindelse med ombygning og renovering af hus: 

​Udskiftning af vinduer og døre

​Lægning af nyt eternittag

​Tagrenovering

Køkkenrenovering

​Opsætning af et nyt køkken

​Opsætning af vægge i gips og træ

​Totalrenovering af huset

Hvad koster renovering af hus?

Fordi en renovering af hus både kan være en meget simpel og en meget omfattende opgave, så er det ikke til at give en konkret pris uden at kende til den konkrete opgave. Vores priser afhænger dog hovedsageligt af, hvor omfattende en opgave vi skal udføre, og om du har nogle særlige ønsker i forhold til valg af materialer.

Kontakt os for et tilbud på renovering eller ombygning af hus

Har du en konkret opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop den ombygning eller renovering af hus, som du kunne tænke dig.

Du skal bare ringe til vores byggefirma på telefon 29 91 77 74 eller skrive til vores e-mail lk@krejlgaard.net.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld vores formular her, så ringer vi dig op med et tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

Hvad enten du skal bygge om, bygge til eller reparere gammelt og nedslidt, så hjælper vi dig til et godt og solidt resultat.

Vi kan hjælpe dig med din næste opgave, så kontakt os endelig i dag.​

Kontakt os

LK-Service & Consultant ApS

Byvej 20, 3320 Meløse

Rutevejledning via Google Maps

Telefon: 29 91 77 74

E-mail: lk@krejlgaard.net