​Tømrer med stort fokus på kvalitet

Leder du efter en dygtig tømrer med stort fokus på kvaliteten?
Hos LK-Service & Consultant ApS kan vi hjælpe med en lang række forskellige tømreropgaver. Vi står altid klar til at hjælpe kunder i bl.a. Hørsholm, Hillerød, Birkerød, Allerød og mange andre omkringliggende områder.

Tømrerfirma udfører forskelligt tømrerarbejde

Hvad enten du skal bygge om, bygge til eller reparere gammelt og nedslidt, hjælper vi dig til et godt og solidt resultat. Som tømrerfirma hjælper vi bl.a. med tagrenovering, døre og vinduer, køkkenrenovering, tagabejde, garager og opsætning af gipsvæg eller opsætning af væg i træ.

Hvad koster en tømrer i timen?

Priser for at få en tømrermester til at udføre din opgave svinger alt efter, hvilken opgavetype vi skal hjælpe med samt størrelsen på opgaven. Dog garanterer vi, at du får det til en god og konkurrencedygtig pris.

Skal vores tømrermester hjælpe med din opgave?

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med din næste opgave, så kontakt os endelig. Som tømrerfirma står vi altid klar med råd og vejledning, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Ring til din lokale tømrermester på telefon 29 91 77 74 eller send en e-mail til lk@krejlgaard.net og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Opbygning af træterrasse

Nyt tag og facade

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.