​Tømrer med stort fokus på kvalitet

Leder du efter en dygtig tømrer med stort fokus på kvaliteten?
Hos LK-Service & Consultant ApS kan vi hjælpe med en lang række forskellige tømreropgaver. Vi står altid klar til at hjælpe kunder i bl.a. Hørsholm, Hillerød, Birkerød, Allerød og mange andre omkringliggende områder.

Tømrerfirma udfører forskelligt tømrerarbejde

Hvad enten du skal bygge om, bygge til eller reparere gammelt og nedslidt, hjælper vi dig til et godt og solidt resultat. Som tømrerfirma hjælper vi bl.a. med:

​​​​​Tagrenovering

​​Køkkenrenovering

Udskiftning af vinduer og døre

Flisebelægning

Vinduer

​Tagkonstruktioner

Opsætning af køkkener

Garage

Opsætning af vægge i træ og gips

Anlægning af have

Hvad koster en tømrer i timen?

Priser for at få en tømrermester til at udføre din opgave svinger alt efter, hvilken opgavetype vi skal hjælpe med samt størrelsen på opgaven. Dog garanterer vi, at du får det til en god og konkurrencedygtig pris.

Skal vores tømrermester hjælpe med din opgave?

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med din næste opgave, så kontakt os endelig. Som tømrerfirma står vi altid klar med råd og vejledning, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Ring til din lokale tømrermester på telefon 29 91 77 74 eller send en e-mail til lk@krejlgaard.net og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld vores formular her, så ringer vi dig op med et tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

Hvad enten du skal bygge om, bygge til eller reparere gammelt og nedslidt, så hjælper vi dig til et godt og solidt resultat.

Vi kan hjælpe dig med din næste opgave, så kontakt os endelig i dag.​

Kontakt os

LK-Service & Consultant ApS

Byvej 20, 3320 Meløse

Rutevejledning via Google Maps

Telefon: 29 91 77 74

E-mail: lk@krejlgaard.net