Fliselægning af erfarne fagfolk​

Vi hjælper dig med alle former for flisearbejde

Drømmer du om en ny indkørsel eller terrasse? Så er du kommet til det rette brolæggerfirma. Hos LK-Service & Consultant ApS står vi klar til at hjælpe dig, hvis du skal have lavet en ny flot flisebelægning, uanset hvor stor eller lille den måtte være.

​Vi kører gerne ud til et uforpligtende møde hos kunder i Nordsjælland såsom Hillerød, Birkerød, Allerød, Hørsholm og andre omkringliggende områder, hvor der er behov for at få udført forskellige former for flisebelægninger. Vi er derfor også klar til at komme ud for at hjælpe dig.​


Hos os er kvaliteten i fokus

I vores arbejde med flisebelægninger går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Uanset om vi skal hjælpe dig med en terrasse, en indkørsel eller en anden form for brolægning, så bestræber vi os altid på at levere et flot resultat, der lever op til dine forventninger, og som kan holde i rigtig mange år. Det vigtigste for os er nemlig at have tilfredse kunder, og vi forlader derfor heller ikke opgaven, før både du og vi selv er tilfredse med det udførte arbejde.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi har mange års erfaring, og derfor kan vi løse en lang række forskellige opgaver inden for faget. Her kan bl.a. nævnes:

Lægning af indkørsler

Lægning af fliseterrasse

Etablering af havestier

​Opbygning af støttemur

Brolægning

Andre typer flisebelægninger.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din flisebelægning

Uanset hvilken form for flisebelægning, du skal have lavet, så kommer vi gerne med ud til et uforpligtende møde. Når vi ved lidt mere om din konkrete opgave, udarbejder vi gerne et tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget dit belægningsarbejde kommer til at koste.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 29 91 77 74, men du kan også skrive til vores e-mail lk@krejlgaard.net, hvis du foretrækker det eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Belægning 2023

Belægning i Allerød

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.