Brolægning med fokus på kvalitet

Vi tager hånd om opgaver for private og erhverv

Er du på udkig efter en erfaren og pålidelig brolægger, der kan hjælpe med et professionelt og kvalitetsbevidst belægningsarbejde? Så er vi hos LK-Service & Consultant ApS klar til at hjælpe dig. Vi er dedikerede til at levere førsteklasses service og sikre din fulde tilfredshed. Vi er stolte af vores håndværk og garanterer et smukt og holdbart resultat på ethvert projekt.

Vi tilbyder brolægning for både private og erhverv i blandt andet Hillerød, Birkerød, Allerød og Hørsholm. Vi er derfor også klar til at sende en brolægger ud til dig for at tage godt hånd om din opgave.

Brolægning med fokus på dine behov

Vælger du os som brolægger på dit projekt, sørger vi for en løsning, der er tilpasset dine specifikke behov. Vi tilbyder en bred vifte af brolægningsformer, der er skræddersyet til både private og erhvervskunder. Vi tilbyder blandt andet lægning af indkørsel og fliseterrasse.

​Vi er Medlem af Byg Garanti, hvilket sikrer dig ro i sindet, når du vælger os til dit projekt. Vores fokus på kundetilfredshed og kvalitetsbevidst håndværk betyder, at du kan forvente et fejlfrit resultat, der overgår dine forventninger. Vi adresserer alle dine bekymringer og sørger for, at hele processen er smidig og stressfri for dig. Vi forstår vigtigheden en klar tidsramme og en aftale om budget, og vi leverer alle vores projekter til aftalt tid og pris. Vores erfaring og ekspertise inden for brolægning gør os til det perfekte valg til dit næste projekt.

Kontakt din lokale brolægger og få et uforpligtende tilbud

Er du klar til at påbegynde dit næste brolægningsprojekt? Tøv ikke med at kontakte din lokale brolægger for at få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme og sikre, at din brolægning bliver en succes. Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.