Kvalitets brolægning til både private og erhverv

Mangler du en pålidelig løsning til brolægning?

Er du træt af at vente på upålidelige håndværkere? Har du brug for professionel og kvalitetsbevidst brolægning? Hos LK-Service & Consultant ApS forstår vi din frustration og er her for at hjælpe dig. Vi er dedikerede til at levere førsteklasses service og sikre din fulde tilfredshed. Vi er stolte af vores håndværk og garanterer et smukt og holdbart resultat hver gang. Vi tilbyder brolægning for både private og erhverv i blandt andet Hillerød, Birkerød, Allerød og Hørsholm.

Brolægning med fokus på dine behov

Vælg os for en service, der er tilpasset dine specifikke behov. Vi tilbyder en bred vifte af brolæggerløsninger, der er skræddersyet til både private og erhvervskunder. Vi tilbyder blandt andet lægning af indkørsel og fliseterrasse.

​Vi er Medlem af Byg Garanti, hvilket sikrer dig ro i sindet, når du vælger os til dit projekt. Vores fokus på kundetilfredshed og kvalitetsbevidst håndværk betyder, at du kan forvente et fejlfrit resultat, der overgår dine forventninger. Vi adresserer alle dine bekymringer og sørger for, at hele processen er smidig og stressfri for dig. Vi forstår vigtigheden af tid og budget, og vi stræber efter at levere vores projekter til tiden og inden for det aftalte budget. Vores erfaring og ekspertise inden for brolægning gør os til det perfekte valg for dit næste projekt.

Tag det næste skridt mod dit drømmeprojekt

Klar til at påbegynde dit næste brolægningsprojekt? Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme og sikre, at din brolægning bliver en succes. Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.