​Nyt eternittag der holder i mange år

Skal du have lagt et nyt tag på din bolig, er du kommet til det rette sted. Hos firmaet LK-Service & Consultant ApS har vi mange års erfaring med bl.a. lægning af et nyt eternittag. Vi lægger bl.a. eternittage for kunder i Hillerød, Allerød, Hørsholm, Birkerød og omegn.

Skal du have nyt tag på dit hus?

Så kommer vi gerne ud og giver et tilbud på din opgave. Der er mange fordele ved at lade lige netop vores virksomhed lægge et nyt eternittag på din bolig. En af de helt store fordele ved et eternittag er den lange holdbarhed og store styrke, som taget har, og det vil derfor kunne holde i rigtig mange år.

Når vi udfører tagarbejde hos vores kunder, sørger vi altid for at have en effektiv og en meget kvalitetsbevidst tilgang til opgaven, så vi på den måde kan sikre, at vores kunder får det bedste oplevelse.

Vælger du at lade os lægge et nyt tag på din bolig, har du flere forskellige typer tag, at vælge imellem.

​Samtidig har du også mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver, så du kan få lige netop den løsning, der passer til din bygning både rent stilmæssigt og farvemæssigt.

Hvad er eternit, og hvorfor er det så godt?

Eternit kaldes også for fibercement. Fibercement er en cement, som er blevet blandet med forskellige fibre, der har til formål at sikre en stor fleksibilitet og en høj styrke – faktisk er den højere end beton.

Et eternittag er en af de mest almindelige tagtyper her i Danmark, og det skyldes, at der er tale om en meget let tagbelægning, som samtidig har en høj slidstyrke, hvilket betyder, at det kan modstå de danske vejrforhold samtidig med at have en lang levetid.

Hvad koster et nyt eternittag?

Vores priser på et nyt eternittag afhænger hovedsageligt af, hvor mange kvadratmeter tag du har, og hvilken type eternit du vælger.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 29 91 77 74 eller e-mail lk@krejlgaard.net for at indhente et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld vores formular her, så ringer vi dig op med et tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eternittag​

Betontag​

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

Hvad enten du skal bygge om, bygge til eller reparere gammelt og nedslidt, så hjælper vi dig til et godt og solidt resultat.

Vi kan hjælpe dig med din næste opgave, så kontakt os endelig i dag.​

Kontakt os

LK-Service & Consultant ApS

Byvej 20, 3320 Meløse

Rutevejledning via Google Maps

Telefon: 29 91 77 74

E-mail: lk@krejlgaard.net