Nyt eternittag der holder i mange år

Vi hjælper dig med et flot og modstandsdygtigt tag

​Skal du have lagt et nyt tag på din bolig, er du kommet til det rette sted. Hos firmaet LK-Service & Consultant ApS har vi mange års erfaring med bl.a. lægning af nyt eternittag. Vi lægger bl.a. eternittage for kunder i Hillerød, Allerød, Hørsholm, Birkerød og omegn, og vi hjælper derfor også gerne dig med at få et ny, flot og modstandsdygtigt tag, der kan beskytte din bolig de næste mange år.

​Skal du have nyt tag på dit hus?

Så kommer vi gerne ud og giver et tilbud på din opgave. Der er mange fordele ved at lade lige netop os lægge et nyt eternittag på din bolig. En af de helt store fordele ved et eternittag er den lange holdbarhed og store styrke, som taget har, og det vil derfor kunne holde i rigtig mange år.

Når vi udfører tagarbejde hos vores kunder, sørger vi altid for at have en effektiv og en meget kvalitetsbevidst tilgang til opgaven. På den måde kan vi nemlig sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse.

Vælger du at lade os lægge et nyt tag på din bolig, har du flere forskellige typer tag at vælge imellem. Samtidig har du også mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver, så du kan få lige netop den løsning, der passer bedst til din bygning både i forhold udtryk, farve og materialer.

Hvad er eternit, og hvorfor er det så godt?

Eternit kaldes også for fibercement. Fibercement er en cement, som er blevet blandet med forskellige fibre, der har til formål at sikre en stor fleksibilitet og en høj styrke – faktisk er den højere end beton.

Et eternittag er en af de mest almindelige tagtyper her i Danmark, og det skyldes, at der er tale om en meget let tagbelægning, som samtidig har en høj slidstyrke, hvilket betyder, at et det kan modstå de danske vejrforhold samtidig med at have en lang levetid.

Hvad koster et nyt eternittag?

Vores priser på et nyt eternittag afhænger hovedsageligt af, hvor mange kvadratmeter tag du har, og hvilken type eternit du vælger. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 29 91 77 74 eller e-mail lk@krejlgaard.net for at indhente et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave.

Udskiftning af tegltag til B7 eternittag i Hillerød​

Hvad siger vores kunder?

"...god dialog mens arbejdet stod på og Lars's store erfaring sikrede at de rigtige beslutninger blev taget gennem hele forløbet. Slutresultat er blevet superflot. Jeg kan kun give LK-Service & Consultant mine bedste anbefalinger."

Sven Müller

"...Lars var ikke alene uhyre ansvarlig, men kom også med gode ideer og råd gennem hele processen. Lars er helt sikkert vores håndværker i fremtiden og vi kan kun give Lars vores absolut bedste anbefalinger."

Helene Johansen

er du interesseret?

Modtag et godt tilbud på tømreropgaver og anlægsservice

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste opgave? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter din opgave.

Kontakt

LK Service & Consultant ApS

Byvej 20 3320 Meløse

​E-mail: lk@krejlgaard.net

Telefon: +45 2991 7774

Træffe​tider: hverdage 08.00 – 16.00.

​Mails besvares alle dage.

CVR-nummer: 35663541

Se vores cookiepolitik

vi_støtter_2020-21

Om firmaet

Vi repræsenterer flot og funktionelt design og god kvalitet til yderst fordelagtige priser der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven, så resultatet bliver smukt og solidt. Kontakt os for et godt tilbud.

byggaranti_hvid

© 2023 LK-Service & Consultant ApS. Alle rettigheder forbeholdes.